Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CART09

10. 10. 2009 11:05
Dobrý byznys

Ale proč by někdo rušil tak skvělý byznys, kterým je vybírání výpalného (promiňte, autorských poplatků)?

Státem posvěcená další daň, plynoucí do soukromých rukou, vždyť to je naprosto ideální zločin, kam se hrabou nějaké překroucené státní zakázky na dálnice...

0 0
možnosti

nyny.

8. 10. 2009 16:43
no já teda bych stahovala asi tři neděle

neb mám jen mobilní internet hihi.Ale máte pravdu,že tyto reklamy na legálních DVD jsou kapku protismyslné. J8 je nevnímám, neb si v té době většinou vařím smrtelný. Mně nejvíc vadí sáhadlouhé reklamy, které nejdou vypnout nebo přeskočit. Ještě tak, když to člověk pouští poprvé, lze z toho vzít i nějakou informaci, alejinak děs běs, propti tomu jsou antipirátští moulové pošuš hihi

0 0
možnosti

kuba78

8. 10. 2009 8:33
a proc to delate?

proc kupujete "legalni" predrazene DVD, kdyz stahovani te same kvality z netu je taktez legalni, bez otravnych reklam, notabene ho mate predplacene ve vypalnem ktere ze zakona platite za kazde medium, soukrome organizaci s nepruhlednym ucetnictvim, na zaklade tak trochu protiustavni presumpce viny.

dokud tu budou pusobit takove organizace a labely budou jak tupci trvat na obchodnim modelu z pocatku 19 stoleti, ucet na rapidshare a rychly net je jasna volba. a stahovat film 200 hodin? haha, s dobrou pevnou linkou se da cely DVD image protahnout nez se vam uvari kava..

0 0
možnosti

Condomer

7. 10. 2009 16:37
nenažranost

Když si vemu kolik lidí je dneska ochotno platit poplatky rapidshare a podobným, tak mi naprosto není jasné, proč producenti neumí film prodat stejným způsobem, teda je mi jasné, takhle se tím živí 100x více lidí.

0 0
možnosti

egi

7. 10. 2009 16:57
Re: nenažranost

Ano, to je pořád dokola celý ten problém.

Producenti a distributoři pořád brečí, že ceny jsou tak vysoké, protože lidé si to stahují a nekupují. Vědátoři při jakémsi výzkumu (neptejte se kde, nepamatuji se) došli k tomu, co normálního člověka napadne selským rozumem - jde o pravý opak: lidé stahují, protože je to tak drahé.

DVD s novým filmem za 500-800 si koupí jeden, deset okopíruje nebo stáhne. U filmu za 50 nebo (to už s přimhouřeným okem a se skřípěním zubů) 100 Kč většině nestojí za to se stahováním se otravovat, naopak si to koupí a jsou rádi, že mají originál v krabičce, s potiskem a se zárukou (na médium, ne na kvalitu filmu pochopitelně).

Ty zatvrzelé notorické stahovače, kteří "sosají" z principu, to pochopitelně neodradí. Ale vysvětlujte to producentům.

0 0
možnosti

egi

7. 10. 2009 16:01
Mongolové

Ano, jak už tu kdosi zmiňoval, holčička s "daunloudem" bude asi ta stejná prasečina, co bývá ke shlédnutí v kinech.

Nestačí, že z nemalého vstupného přispíváte na "fond české kinematografie" (která vyprodukovala cca 6 snesitelných filmů za 20 let), že vám hňup za hlavou chroupá praženou kukuřici a že tam jak tupani musíte půl hodiny sledovat nablblé reklamy (kolik by to stálo bez nich? kdyby se to celé oprostilo od tohohle balastu, asi bych si i připlatil), ale ještě tohohle trochu ...

Zaplatíte, překousnete všechny útrapy biografem způsobené - a pak se dozvíte, že stahování rovná se krádež rovná se trestné (jakkoli to není pravda). A sledovat to musíte, nevyhnete se tomu. Hnus.

Pravda, naposled jsem zkoušel vyprovokovat aspoň potlesk. Nikdo se nepřidal. Ale aspoň se lidi zasmáli.

0 0
možnosti

jiand38

7. 10. 2009 15:23
Cena...

Docela by mě zajímalo, jaká je výše poplatku za 50,-Kč DVD a kolik platím za nákup prázdného DVD...

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

7. 10. 2009 14:47
DVD kupuju i přepaluju

Bohužel kupovaná DVD mají pro mě často nižší užitnou hodnotu než přepalovaná a to je věc, nad kterou by se měli vydavatelé DVD zamyslet. 8-o

Kupovaná DVD jsou totiž obvykle plná reklam, které si při přepalování člověk odstraní. A občas jsou kupovaná DVD nebo CD prostě vadná. Když vytvořím vadné DVD při přepalování, tak ho zahodím. Když přinesu domů film, který v půlce přejde na 5 minut z dabingu do angličtiny a pak zase zpět, tak mám prostě smůlu. ;-(

0 0
možnosti

KOLDAK

7. 10. 2009 14:30
Největším zlodějem je bohužel

tzv. "Protipirátská unie" sama.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

7. 10. 2009 14:32
Re: Největším zlodějem je bohužel

A je správné krást od zloděje? (odpověď: "je, každý chce být jako Robin Hood":-))

0 0
možnosti

zdeseny obcan

7. 10. 2009 14:27
Zde k prohlednuti

Nemuzu uverit ze sem tu protipiratskou reklamu jeste nikdo nedal:

http://www.youtube.com/watch?v=UHFXIzcyuus

0 0
možnosti

erben3

7. 10. 2009 14:53
Re: Zde k prohlednuti

;-DR^

0 0
možnosti

solstice

7. 10. 2009 14:12
Autor si plete skutečnost a domněnky

Nevím, jestli jsou smutnější ty trailery nebo autorův halucinogenní text.

"Trance metalová skupina" je osvěžující termín. Žádnou holčičku "na konec traileru s lidmi jdoucími po ulici" nevidíme, protože to je jiný trailer. Autorův zuřivý boj za kvalitu nelegálně prodávaných DVD je dojemný, akorát trochu pozapomněl, že se docela často prodávají CAMy (např. Simpsonovi ve filmu). Že viděl prodej nelegálních DVD naposledy před 10 lety, to je moc príma, ovšem skutečnost, že mu to neprodávají před vchodem do domu, ještě neznamená, že se to neděje ani nikde jinde (bleší trh na Kolbence anyone?) - nemluvě o tom, kolik pomatenců ještě stále inzeruje a pálí za peníze. Ad řecký dabing a švédské titulky - autor patrně nikdy neslyšel o R5 releasech s ruskými titulky natvrdo v obraze..?

Ve výsledku lze souhlasit tak maximálně se samotným jádrem článku, tj. tím, že protipirátské trailery na začátku DVD jsou otravné. Zbytek už je jen žvanění a snaha poučovat ostatní na základě nepodložených domněnek.

0 0
možnosti

spalovac

7. 10. 2009 14:22
Re: Autor si plete skutečnost a domněnky

Autor psal zřejmě o tom co dělá 99% "pirátů", ne o tom že nějaký trotl koupí na blešáku camrip. Hard titulky bývají v camech i dvd ripech, ale kdo takový rip stahuje?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS