Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Paxa

21. 5. 2009 14:14
Třeba by se vám v USA žít líbilo,

mně ale rozhodně ne, i kvůli některým z těch úžasných tamních předpisů, které zmiňujete. Osobně sice alkohol skoro nepiju, ale ten jejich zákaz popíjení na veřejnosti mě irituje. Jestliže někoho obtěžuje pohled na člověka s kelímkem svařáku nebo plechovkou piva, tak ho za chvíli může obtěžovat pohled na člověka v křiklavě oranžovém tričku a už je jen krůček k předpisu zakázat taková trička, protože budí pobouření. A tak dále a tak podobně.

0 0
možnosti
WS

windystreet

21. 5. 2009 14:08
Snuzka lzi a vymyslu soudruhu!!!

To s tim blikanim na krizovatkach je lez jako vez. Projel jsem US krizem krazem a muzu rict, ze americane na nake blikani vylozene kaslou nebo na nej ve vsem tom spechu proste nemaji cas. Nevidel jsem jeste policajta, ktery by zastavil auto, ktere neblika. Samy policajti neblikaji. S tim odbocovanim je to dalsi vymysl a zapomente na to, ze policajt je za kazdkym rohem. To je hloupost. Policajti maji uplne jine starosti nez cekat kdo prejede nakej pruh. Krome toho v US je povoleno zatocit na krizovatce v pravo pokud neni znackou upraveno jinak i kdyz je na semaforu cervene svetlo. Muze se lisit stat od statu. Prejizdeni z pruhu do pruhu je bezna vec. Je treba si uvedomit, ze v US ma auto temer uplne kazdy a neni proste mozne pokutovat kde jake prejeti pruhu pro odboceni! Do zadneho vezeni se nechodi za takove prestupky ridic dostane bud vystrahu nebo pokutu! V US jako ve vsem dneska maji uplnou databazi ridicu a jejich prestupku. Policatj pri zastaveni vozu hned vi s kym ma tu cest.

0 0
možnosti

anžto

21. 5. 2009 14:06
hehe

nevím nevím. Znám spoustu amíků, kteří se rozhodli žít tady, protože v americe se už nedá dýchat. A já se jim nedivím. Co se týče těch pokut, to nevím, nejsem řidič, každopádně jako chodec můžu říct, že konkrétně v Anaglii na přechody a semafory chodci z vysoka kašlou, to jsou aspoň moje postřehy. Mimochodem, kouřit na zastávce se nesmí ani v ČR, tak nevím proč to zmiňujte

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

21. 5. 2009 14:02
To slyším poprvé,

že by každý zájemce o psa musel projít psychotesty. Bratr žije v USA, má psa a nikdy se nezmínil o tom, že by musel dělat něco takového. Protože jde oproti ČR o něco tak pikantního, zajisté by o tom vyprávěl. Jako o tom pití na veřejnosti.

A že třeba autor nevyprávěl o americké ignoraci košů a házení čehokoliv na zem? Černoši to v noci smetou...

0 0
možnosti
K

kion123123

21. 5. 2009 14:04
Re: To slyším poprvé,

no on má každý sát své zákony, a ty se pochopitelně liší-to autor jaksi opomněl zmínit:-/R^

0 0
možnosti
WS

windystreet

21. 5. 2009 13:59
Snuzka lzi a vymyslu soudruhu!!!

Za prve to co tady popisujete nema s demokracii vubec nic spolecneho! Ba naopak je to jen dukaz zvysenych represi statni byrokraticke moci! Demokracie je obecne nejhorsi zpusob vlady proto ani nebyla v uvahu jako forma vlady pri sestavovani Ustavy USA! Doporucuji precist si Ustavu USA. Za druhe v USA ac to mela byt republika kde bude vladnout RULE OF LAW tak se z toho postupem doby stal paskvil s demokracii s centralni moci v DC kde vladnou zajmy politickych skupin a korporaci a jednotlive staty prisly o svoji suverenitu v mnoha smerech. To ze me policatj za zvysenou rychlost na dalnici posle k zemi 5o tisici volty zbrani, ktera se bezne pouziva na dobytek nepovazuji za "lepsi" demokracii. To neni demokracie, ale sikana statni moci jinym slovem TYRANIE a to je smer, kterym demokracie jak v US tak v Evrope smeruji. Oni tomu rikaji progresivni demokracie kdy se lidi vzdavaji svych prav a svobod dobrovolne do rukou statnich uredniku. 

0 0
možnosti
ZS

Z-S

21. 5. 2009 13:56
Aaaa, dalsi chytrej co se snazi naznacit

ze vlada tvrde ruky resi vse... bohuzel pro nej, kazda mince ma dve strany. Napriklad v te Anglii jsou prechody a mista pro prechazeni, kde chodec prednost nema. Hustota tech "skutecnych" prechodu je radove mensi nez u nas a mimo ne si pro zmenu nikdo nedovoli vrhat se autum pod kola. A ze v USA si nikdo nedovoli nepouzivat blinkr? To je for hodny tak do Zlate mrize na Nove...

0 0
možnosti
N

Nika.meil

21. 5. 2009 13:54
Ano....

Máte naprostou pravdu. Líbí se mi na tom to, že je chráněn slušný před člověkem,který nedodržuje pravidla. Sama bych to přivítala i u nás. Nějak mám pocit, že ač dodržuji zákony,neobtěžuji sousedy neustále štěkajícími psy, neznečišťuji prostřednictvím svého pejska chodníky a trávníky, snažím se jezdit podle předpisů, nekradu a nehulákám po nocích...jsem tak nějak až někde vzadu. Všimněte si, jak si každý "nedodržovač čehokoliv" vyřve to svý a omluví si svoje počínání. Všechno je tu jaksi naruby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2270x
Redaktor, novinář, miniscenárista...