Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škubi

23. 4. 2008 14:13
Den země a jiné debilní dny

Že z Modřan, Prahy a měst všeobecně mizí zeleň je sice smutné, ale co to má společného se Dnem země... Všimli jste si někdy, že každý den je den "něčeho"...? Na co si budete stěžovat zítra (Mezinárodní den skautů a skautek) nebo  v sobotu (Mezinárodní den duševního vlastnictví)...??? To je ubohý...Rv

0 0
možnosti

tojsouveci

23. 4. 2008 9:17
Přechody

A ještě jsme zavedli plošně přednost chodců na přechodech (osobně se jí snažím nevyužívat) a nutit tak mnoho aut k zastavení a znovurozjetí.

Toto mělo být řešeno lokálně a ne aby to platilo v každé vesnici a městečku, kde může chodec několik vteřin počkat a přejít, až když auta projedou. Osobně to tak dělám. Postavím se tak daleko od přechodu, aby řidiči neměli pocit, že chci přejít a prostě přejdu až když auta přejedou. Ovšem vidím, jak se někteří chodci vyžívají v tom, že kvůli nim musel zastavit náklaďák, autobus a tři osobáky. Někteří si to vyloženě vychutnávají pomalou chůzí...Nakopal bych je do pr...(Y)

0 0
možnosti

dolch

23. 4. 2008 9:21
Re: Přechody

Tohle je druhotný probém. Kdyby třeba v Praze 80% aut nevyjelo úplně zbytečně, nemuselo by pak u přechodů zbytečně brzdit a zase se rozjíždět.

0 0
možnosti

Novakbob111

22. 4. 2008 15:03
a cemu se divis? Ekologie je v cesku cizi pojem

jedinne co umime je svitit v autech za bileho dne a mrhat drahocenou energii. Smutne.,.,. Denni sviceni v zajmu bezpecnosti, kterou nikdo zatim statisticky nedokazal. A spalene miliony litru benzinu za nic

0 0
možnosti

jonathan 33

22. 4. 2008 15:08
Re: a cemu se divis? Ekologie je v cesku cizi pojem

souhlas, v Rakousku už celoroční svícení zrušili, protože jim došlo jak je to neekologické.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2270x
Redaktor, novinář, miniscenárista...